DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 

GŁĘBOKI WOK KANTOŃSKI ZE STALI WĘGLOWEJ PATELNIA

Symbol: Ori_10-166-013
Dostępność: 78 szt.
91.34
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557 Zostaw telefon
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 12
  • Kurier DPD do punktu 14
  • Kurier (Pobranie) 14.99
  • Poczta Polska 15
Więcej o produkcie
Waga
1.22 kg
EAN:
5205746133332

GŁĘBOKI WOK KANTOŃSKI ZE STALI WĘGLOWEJ PATELNIA

Najważniejsze informacje:

 GŁĘBOKA - Głęboka patelnia typu wok szczególnie polecana do przygotowywania dań inspirowanych Azją.

 SOLIDNA - Wykonana ze stali węglowej, która jest świetnym przewodnikiem ciepła i natychmiast osiąga wysokie temperatury.

 WYGODNA - Wyposażona w solidny drewniany uchwyt z możliwością zawieszenia. Dodatkowa rączka ułatwi przenoszenie. 

 NIEPRZYWIERAJĄCA - Patelnia pokryta jest powłoką nieprzywierającą, która jest jednocześnie ochroną antykorozyjną naczynia.

 FUNKCJONALNA - Można stosować na kuchniach gazowych, elektrycznych, ceramicznych, halogenowych oraz indukcji. Nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń.

Głęboka patelnia typu wok o średnicy 32 cm. Długość patelni z rączką wynosi 57 cm. Idealnie sprawdzi się do przygotowania dań kuchni azjatyckiej. Dzięki niej przygotujemy pyszne i zdrowe dania, których składniki zachowują swój autentyczny smak i wartości odżywcze. Naczynie zapewnia szybkie i jednolite gotowanie co pozwala oszczędzać energię. Posiada powłokę nieprzywierającą. W woku możemy gotować, dusić i smażyć. Patelnię można użytkować na kuchniach gazowych, elektrycznych ceramicznych, halogenowych oraz indukcji. Wok odpowiednio użytkowany posłuży długie lata. UWAGA! Przed pierwszym użyciem umyj wok ciepłą wodą z mydłem i miękką gąbką. Wok wykonany jest ze stali węglowej, najlepszego przewodnika ciepła, natychmiast osiąga wysokie temperatury, dlatego należy unikać jego przegrzania. Przed każdym użyciem należy upewnić się, że dodano wystarczającą ilość płynu, aby przykryć dno woka. Jeśli nie używasz woka do gotowania, przed każdym użyciem posmaruj jego wewnętrzną powierzchnię odrobiną oleju. Nie przegrzewaj woka, gdy jest pusty i zdejmij go z kuchenki, zanim jego zawartość wyparuje. Niski lub średni ogień jest wystarczający do uzyskania najlepszych rezultatów gotowania. Nie używaj woka w temperaturze wyższej niż 260ºC, natomiast w przypadku gotowania na kuchenkach indukcyjnych lub ceramicznych temperatura nie powinna przekraczać 180ºC. Oryginalny produkt greckiej marki NAVA z linii Cantonese. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami. 

  • Materiał: stal węglowa, powłoka nieprzywierająca, drewno
  • Długość: 57 cm
  • Wysokość: 14 cm
  • Średnica: 32 cm
  • Waga (g): 1219

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: