DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 
Brak towaru

NAVA Blacha do pieczenia granitowa IMPERIAL 43,5x29 cm

Symbol: Ori_10-239-003
Dostępność: 0 szt.
24.99
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557 Zostaw telefon
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 12
  • Kurier DPD do punktu 14
  • Kurier (Pobranie) 14.99
  • Poczta Polska 15
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
EAN:
5205746153477
<ul>
<li><strong>PRAKTYCZNA</strong> - Prostokątna blacha do pieczenia o wymiarach całkowitych 43,5 x 29 x 2 cm. Wymiary wewnętrzne blachy to 38 x 24,5 x 2 cm. Świetnie sprawdzi się do pieczenia mięs, warzyw, ciastek czy domowej pizzy na grubym spodzie.</li>
<li><strong>NIEPRZYWIERAJĄCA</strong> - Wykonana z najwyższej jakości stali węglowej oraz powłoki granitowej. Zewnętrzna część blachy jest w ciemnozielonym kolorze. Powłoka granitowa zapobiega przywieraniu, nawet przy minimalnej ilości tłuszczu.</li>
<li><strong>ODPORNA</strong> - Materiał jest odporny na wysokie temperatury do max. 230°C. Nie chłonie zapachów, nie nasiąka płynami. Forma zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, dzięki czemu przygotowane dania będą dobrze upieczone.</li>
<li><strong>UNIWERSALNA</strong> - Przystosowana do użytku w piekarnikach gazowych oraz elektrycznych. Doskonała do pieczenia, może służyć także jako taca np. pod przygotowywane pierogi, kluski itp.</li>
<li><strong>ŁATWA W CZYSZCZENIU</strong> - Łatwa w utrzymaniu czystości - potrawy nie przywierają. Nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń.</li>
</ul>
<p>Nieprzywierająca blacha do pieczenia, znajdzie szerokie zastosowanie w kuchni. Łatwa w czyszczeniu i wygodna w użytkowaniu. Idealna do pieczenia, smażenia wszystkich rodzajów mięs, potraw z warzyw, frytek, ciasteczek oraz wielu innych potraw. Wykonana z najwyższej jakości materiałów, co zapewni komfort użytkowania. <strong>Oryginalny produkt greckiej marki NAVA z linii naczyń Imperial.</strong> Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.</p>
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: