DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 

SBP22 SZTANGA TRAINING PUMP 20KG HMS

Symbol: 17-57-012
Dostępność: 167 szt.
379.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557 Zostaw telefon
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 12
  • Kurier DPD do punktu 14
  • Poczta Polska 15
EAN:
5907695592184

SBP22 HMS - sztanga training pump to idealne rozwiązanie na trening grupowy oraz indywidualny. Zestaw składa się z gryfu, 3 par talerzy o różnym obciążeniu oraz zacisków szczękowych.

Gryf i talerze wykonane są z wysokiej jakości żeliwa co zapewnia wyjątkową trwałość produktu. Gryf pokryty jest przyjemną w dotyku pianką, dzięki której dobrze leży w dłoni, nie ślizga się w trakcie ćwiczeń, zapobiega też odciskom i otarciom. Talerze pokryte są zaś kolorową gumą, gdzie każdy kolor odpowiada innemu obciążeniu. Absorbuje ona każde uderzenie - sztanga upuszczona na ziemię nie niszczy podłoża i sama nie ulega uszkodzeniom. Co ważne, talerze mają kształt koła ze ściętymi bokami, który jest optymalny dla ćwiczeń training pump, ponieważ po odłożeniu sztangi zapobiega jej niekontrolowanemu odtoczeniu się. Dołączone do zestawu zaciski pozwalają na odpowiednie dociśnięcie talerzy i utrzymują je na swoim miejscu niezależnie od wykonywanego ćwiczenia.

SBP22 HMS, to optymalne rozwiązanie do ćwiczeń training pump oraz innych zajęć wykorzystujących ćwiczenia z gryfem. Pozwala na wykonywanie ćwiczeń wielostawowych, jak przysiady czy wyrzuty. Wysoka jakość, maksymalna użytkowość i świetny wygląd to cechy charakterystyczne tego zestawu.

Specyfikacja:

  • Sztanga:
  • Materiał: stal, żeliwo, guma
  • Uchwyt: antypoślizgowa pianka
  • Długość całkowita: 140 cm
  • Średnica uchwytu: 35 mm
  • Średnica gryfu: 30 mm
Talerze
  • Materiał: chromowana stal, guma
  • Waga: 2 x 1,25 kg, 2 x 2,5 kg, 2 x 5 kg
  • Wymiary:
  • 5 kg: 25 cm x 3,2 cm
  • 2,5 kg: 22 cm x 2,6 cm
  • 1,25 kg: 19 cm x 2 cm
Zaciski: szczękoweŁączna waga zestawu 20 kg (+/- 500 g)
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: