DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 

Vilde Chlebak Pojemnik z Deską Bambusową Metalowy Czarny VILDE 38 x 28,5 x 18 cm

Symbol: Ori_259613
Dostępność: 314 szt.
71.02
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 12
  • Kurier DPD do punktu 14
  • Kurier (Pobranie) 14.99
  • Poczta Polska 15
Więcej o produkcie
Waga
1.67 kg
EAN:
5904316472801

Pojemny chlebak o nowoczesnym wzornictwie. Posiada praktyczne zamknięcie w formie deski wykonanej z drewna, dzięki czemu możemy wykorzystać ją do krojenia pieczywa. Niezwykle efektownie prezentuje się w kuchni. Prosty, klasyczny wzór sprawi, że pasuje do każdej kuchni. 

Parametry:

Materiał: metal

Długość: 35 cm

Szerokość: 22 cm

Wysokość: 20,5 cm

Waga (g): 1423

Kolor dominujący: czarny

image

Cechy produktu:

JAKOŚCIOWY - Chlebak wykonany z wysokiej jakości metalu malowanego proszkowo na czarny, matowy kolor. Posiada deskę wykonaną z drewna bambusowego. Metalowa konstrukcja skutecznie chroni pieczywo przed zgnieceniem i uszkodzeniami.

WIELOFUNKCYJNY - Posiada zamknięcie w formie deski, którą możemy wykorzystać np. do krojenia pieczywa.

POJEMNY - Chlebak pozwoli nam na odpowiednie przechowywanie pieczywa. Mieści każdy rodzaj pieczywa. W wygodny sposób możemy w nim przechowywać chleb, bułki, chałkę czy inne ulubione pieczywo.

MODNY DESING - Chlebak łączy nowoczesne wzornictwo z naturalnymi materiałami, dzięki czemu prezentuje się elegancko i doskonale pasuje do każdej kuchni. Naturalne drewno dodaje estetyki i ciepła do kuchennego wystroju, a także jestprzyjazne dla środowiska.

image

Deskę zalecamy dwukrotnie naoliwić olejem rzepakowym lub oliwą z oliwek, nadmiar zetrzeć i pozostawić na kilka godzin. Następnie umyć dokładnie w gorącej wodzie, wytrzeć i pozostawić do całkowitego wyschnięcia. Dzięki temu zabiegowi deska będzie mniej chłonąć wilgoć i dłużej utrzyma swój prawidłowy kształt. Deski nie wolno myć w zmywarce.

image
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: