DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 

Vilde Prasa Forma Praska do Mięsa Hamburgerów Kotletów Żeliwna VILDE 17,5 cm

Symbol: Ori_259702
Dostępność: 782 szt.
42,57 zł Brutto
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557 Zostaw telefon
Zamów w ciągu
03 godz.
52 min.
33 sek.
a paczkę wyślemy jutro
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8,19 zł Brutto
  • ORLEN Paczka 8,19 zł Brutto
  • Paczkomaty InPost 12,00 zł Brutto
  • Kurier 12,00 zł Brutto
  • Kurier DPD do punktu 14,00 zł Brutto
  • Kurier (Pobranie) 14,99 zł Brutto
  • Poczta Polska 15,00 zł Brutto
Więcej o produkcie
Waga
1.14 kg
EAN:
5904316487805

Parametry:

⭐ Materiał: żeliwo

⭐ Długość: 17,5 cm

⭐ Szerokość: 17,5 cm

⭐ Wysokość: 7,5 cm

⭐ Waga (g): 1000

⭐ Kolor dominujący: czarny

image

⭐ Prasa do smash burgerów - Prasa przeznaczona do formowania idealnych porcji mięsnych pod względem kształtu, wielkości oraz wagi. Średnica prasy wynosi 17,5 cm.

⭐ Odpowiednio ciężka, wykonana z żeliwa - Wykonana z najwyższej jakości żeliwa w czarnym kolorze. Uchwyt wykonany z naturalnego drewna.

image

⭐ Wygodny uchwyt - Wyposażona w wygodny uchwyt, który ułatwia użytkowanie. Pozwala zaoszczędzić czas i wysiłek przy ręcznym formowaniu hamburgerów.

⭐ Niezbędna dla każdego miłośnika burgerów - Przydatna w domu, przy grillu na działce lub ogrodzie, sprawdzi się również w restauracji. Dzięki niej każdy hamburger będzie miał jednolity kształt, rozmiar i wagę, co pozwala na równomierne gotowanie i estetyczne podanie.

image

⭐ Idealna do formowania płaskich burgerów - Prasa, dzięki odpowiedniej ciężkości pozwoli odpowiednio docisnąć i przygotować płaskie burgery.

image

Przydatna prasa do formowania płaskich hamburgerów. Z jej pomocą osiągniemy idealny kształt i grubość mięsa. Podczas przygotowywania burgerów w większej ilości uzyskamy taką samą porcję mięsa. Przydatna zarówno w domu jak i w gastronomii. Wykonana z materiałów bezpiecznych dla zdrowia i neutralnych dla żywności. Oryginalny produkt marki Vilde. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: