Grotek – asystent czatu. Kliknij, aby otworzyć Tidio
Cześć! 🐹 Tu Grotek z Grotsport.pl. W czym mogę Ci dziś pomóc?
DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 

Grupa Orion Sp. z o.o. Prasa Forma Praska do Mięsa Hamburgerów Kotletów Żeliwna VILDE 17,5 cm

Symbol: ORI_259702

Dostępność: 965 szt.

Cena: 42.66

szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 12
  • Kurier DPD do punktu 14
  • Kurier (Pobranie) 14.99
  • Poczta Polska 15

Więcej o produkcie

Waga
1.14 kg
EAN:
5904316487805

Parametry:

⭐ Materiał: żeliwo

⭐ Długość: 17,5 cm

⭐ Szerokość: 17,5 cm

⭐ Wysokość: 7,5 cm

⭐ Waga (g): 1000

⭐ Kolor dominujący: czarny

image

⭐ Prasa do smash burgerów - Prasa przeznaczona do formowania idealnych porcji mięsnych pod względem kształtu, wielkości oraz wagi. Średnica prasy wynosi 17,5 cm.

⭐ Odpowiednio ciężka, wykonana z żeliwa - Wykonana z najwyższej jakości żeliwa w czarnym kolorze. Uchwyt wykonany z naturalnego drewna.

image

⭐ Wygodny uchwyt - Wyposażona w wygodny uchwyt, który ułatwia użytkowanie. Pozwala zaoszczędzić czas i wysiłek przy ręcznym formowaniu hamburgerów.

⭐ Niezbędna dla każdego miłośnika burgerów - Przydatna w domu, przy grillu na działce lub ogrodzie, sprawdzi się również w restauracji. Dzięki niej każdy hamburger będzie miał jednolity kształt, rozmiar i wagę, co pozwala na równomierne gotowanie i estetyczne podanie.

image

⭐ Idealna do formowania płaskich burgerów - Prasa, dzięki odpowiedniej ciężkości pozwoli odpowiednio docisnąć i przygotować płaskie burgery.

image

Przydatna prasa do formowania płaskich hamburgerów. Z jej pomocą osiągniemy idealny kształt i grubość mięsa. Podczas przygotowywania burgerów w większej ilości uzyskamy taką samą porcję mięsa. Przydatna zarówno w domu jak i w gastronomii. Wykonana z materiałów bezpiecznych dla zdrowia i neutralnych dla żywności. Oryginalny produkt marki Vilde. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.

Parametry:
Zadaj pytanie