DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 

BBQ Blacha do grillowania stalowa okrągła czarna 28,5 cm

Symbol: Ori_489312
Dostępność: 17 szt.
45.72
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557 Zostaw telefon
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 12
  • Kurier DPD do punktu 14
  • Kurier (Pobranie) 14.99
  • Poczta Polska 15
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
EAN:
8720573884266
<ul>
<li><strong>OKRĄGŁA</strong> - Blacha do stosowania na grillu lub w piekarniku posiada okrągły kształt. Średnica górna blachy wynosi 28,5 cm, średnica dolna wynosi 24,5 cm a wysokość blachy to 3,5 cm. Blachę możemy w wygodny sposób użytkować zarówno na grillu, jak i w piekarniku.</li>
<li><strong>SOLIDNA</strong> - Wykonana z najwyższej jakości stali węglowej z powłoką nieprzywierającą w czarnym kolorze. Niewielki rant blachy ułatwia przenoszenie.</li>
<li><strong>NIEPRZYWIERAJĄCA</strong> - Powłoka blachy jest nieprzywierająca, zapobiega przywieraniu, nawet przy minimalnej ilości tłuszczu. Odporna na wysokie temperatury.</li>
<li><strong>UNIWERSALNA</strong> - Blacha świetnie sprawdzi się do grillowania potraw, ale wykorzystamy ją również do pieczenia mięs w piekarniku czy ciast. Idealna do wypieku pizzy.<strong> </strong>Może pełnić rolę tacy na której będziemy bezpośrednio serwować potrawy.</li>
<li><strong>GŁADKA POWIERZCHNIA</strong> - Gładka powierzchnia blachy nie tylko ułatwia czyszczenie, ale także zapewnia równomierne wypiekanie potraw, bez ryzyka przywierania.</li>
</ul>
<p>Okrągła blacha grillowa ułatwi grillowanie warzyw oraz mniejszych kawałków mięsa. Przydatna podczas grillowania, ale sprawdzi się również do wypieku potraw w piekarniku. Jej gładka, równa powierzchnia zapewnia optymalne warunki do przygotowania równomiernie podgrzanych potraw. Wykonana z solidnych materiałów. <strong>Oryginalny produkt holenderskiej marki BBQ.</strong> Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.</p>
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: