DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 

CBR05 GRAY TALERZ OLIMPIJSKI BUMPER 5 KG HMS

Symbol: 17-61-020
Dostępność: 1 szt.
160.55 169.00 -5%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
160.55
Do końca promocji pozostało:
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 12
  • Kurier DPD do punktu 14
  • Kurier (Pobranie) 14.99
  • Poczta Polska 15
EAN:
5907695520583

CBR Talerz Olimpijski Bumper 5 kg HMS, pokryty gumą najwyższej jakości. Jego główne atuty to perfekcyjny odlew, estetyczne wykończenie oraz specjalne wyprofilowanie zapobiegające kręceniu się na gryfie.

Talerze zostały wykonane z materiałów najwyższej jakości. Pokryte specjalną, grubą gumą, absorbującą każde uderzenie - dzięki czemu podczas upadku nie niszczy podłoża. Talerze CBR HMS osiągają, w zależności od wagi, od 75 do 96 punktów w skali Shore'a. Oznacza to, że talerze te osiągają dużo większą wytrzymałość, niż w przypadku tańszych, gumowanych talerzy dostępnych na rynku.

Każdy talerz jest kalibrowany wagowo i wymiarowo. Oznacza to, że waga dysku musi się mieścić w granicach +0,5 % a -0,5 %. Kolorystyka talerzy przyporządkowana każdej wadze jest zgodna z wymogami technicznymi IWF, czyli Międzynarodowego Związku Podnoszenia Ciężarów. Wewnętrzna średnica została dopasowana do gryfów olimpijskich. Precyzyjne wykonanie zapewnia stabilność ciężaru podczas intensywnego treningu.

Tuleja w talerzu wykonana jest ze stali nierdzewnej - ułatwia to zakładanie i ściąganie obciążenia ze sztangi. Dodatkowo jest to element, dzięki któremu obciążenie stabilnie trzyma się na gryfie.

Specyfikacja

  • Materiał: stal nierdzewna pokryta gumą
  • Średnica zewnętrzna: 450 mm
  • Średnica wewnętrzna otworu: 50,6 mm
  • Waga - kolor - grubość:
    • CBR05 - 5 kg - szary - 26 mm

Uwagi:

  • Nie przeznaczony do użytku komercyjnego
  • Gwarancja 24 miesiące
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: