DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 
Brak towaru

Excellent Houseware Łyżka kuchenna termoplastyczna 31,5 cm

Symbol: Ori_259317
Dostępność: 0 szt.
14.99
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 12
  • Kurier DPD do punktu 14
  • Kurier (Pobranie) 14.99
  • Poczta Polska 15
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
EAN:
8720573563055
<ul>
<li><strong>PRAKTYCZNA</strong> - Łyżka kuchenna idealna do mieszania i nakładania potraw. Łyżka o wymiarach 31,5 x 7 cm. Podstawowe wyposażenie każdej kuchni.</li>
<li><strong>SOLIDNA</strong> - Wykonana z wytrzymałego tworzywa termoplastycznego PBT w czarnym kolorze, a uchwyt wykonany z drewna akacjowego. Odporna na wysokie temperatury do max. 180°C.</li>
<li><strong>PRZYDATNA</strong> - Sprawdzi się podczas codziennego gotowania i przyrządzania różnych potraw. Nadaje się do zadań kuchennych takich jak mieszanie, próbowanie czy nakładanie przygotowanego jedzenia.</li>
<li><strong>BEZPIECZNA</strong> - Łyżka wykonana z tego materiału jest bezpieczna dla naczyń teflonowych, granitowych, ceramicznych i z innymi powłokami nieprzywierającymi.</li>
<li><strong>WYGODNA</strong> - Łyżkę kuchenną można zawiesić na relingu kuchennym lub przechowywać w szufladzie. Długi uchwyt zapewni wygodne trzymanie oraz łatwe użytkowanie.</li>
</ul>
<p>Termoplastyczna łyżka kuchenna przydatna w każdej kuchni. Niezwykle solidna i lekka. Wykonana z najwyższej jakości materiałów, co zapewni komfort użytkowania. Niezbędna w kuchni podczas przygotowywania i smażenia pysznych dań. Ma szerokie zastosowanie. Idealna do przewracania, nabierania oraz nakładania przygotowanych potraw. Posiada klasyczny wygląd, dzięki czemu wpasuje się zarówno do tradycyjnego jak i nowoczesnego wnętrza. W celu odpowiedniej konserwacji nie zaleca się mycia w zmywarce do naczyń. Łyżki nie należy zostawiać na rozgrzanej patelni lub w garnku.<strong> </strong>Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.</p>
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: