DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 

NAVA Forma do chleba granitowa TERRESTRIAL 33 cm

Symbol: Ori_10-103-178
Dostępność: 540 szt.
45.72
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 12
  • Kurier DPD do punktu 14
  • Kurier (Pobranie) 14.99
  • Poczta Polska 15
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
EAN:
5205746152753
<ul>
<li><strong>PRAKTYCZNA</strong> - Prostokątna forma do pieczenia chleba, keksu lub pasztetu. Idealnie sprawdzi się do wypiekania ucieranych ciast oraz drożdżowych. Wymiary zewnętrzne formy to 33 x 14 x 7 cm.</li>
<li><strong>NIEPRZYWIERAJĄCA</strong> - Wykonana z najwyższej jakości stali węglowej oraz ceramicznej powłoki granitowej. Zewnętrzna część tortownicy jest w bordowym kolorze. Powłoka granitowa zapobiega przywieraniu, nawet przy minimalnej ilości tłuszczu.</li>
<li><strong>ODPORNA</strong> - Materiał jest odporny na wysokie temperatury do +230°C. Nie chłonie zapachów, nie nasiąka płynami. Przystosowana do użytku w piekarnikach gazowych oraz elektrycznych.</li>
<li><strong>EFEKTOWNA</strong> - Z jej pomocą przygotujesz wypieki, które będą prezentowały się efektownie. Forma nada chlebowi odpowiedniego kształtu. Oryginalna forma prezentacji potraw zachwyci Twoich gości.</li>
<li><strong>BEZPIECZNA</strong> - Użyta powłoka nie posiada PFOA i PTFE - Twoje potrawy będą zdrowe i smaczne.</li>
</ul>
<p>Prostokątna forma do pieczenia chleba oraz ciast ucieranych oraz drożdżowych. Idealna do pieczenia również babki. Odpowiedni kształt formy pozwoli na upieczenie keksu lub pasztetu w odpowiednim kształcie. Nieprzywierająca powłoka pozwoli na wygodne przygotowanie wypieków, przy użyciu małej ilości tłuszczu. Po wyjęciu z niej wypieki będą prezentować się niezwykle efektownie. Łatwa w czyszczeniu i wygodna w użytkowaniu. <strong>Oryginalny produkt greckiej marki NAVA z linii naczyń Terrestrial.</strong> Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.</p>
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: