DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAMÓWIENIU OD 400 ZŁ 

Orion Widelce do szarpania mięsa stalowe 2 szt.

Symbol: Ori_143912
Dostępność: 12 szt.
45.72
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533293557 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
8.19
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier 12
  • Kurier DPD do punktu 14
  • Kurier (Pobranie) 14.99
  • Poczta Polska 15
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
EAN:
8592381190538
<ul>
<li><strong>PRZYDATNE</strong> - Zestaw dwóch widelców do chwytania i szarpania różnych rodzajów mięsa np. wieprzowiny, wołowiny a także kurczaka. Każdy z widelców ma wymiary 11 x 2,5 x 11,5 cm.</li>
<li><strong>STALOWE</strong> - Ostrza widelców zostały wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Widelce posiadają sześć ostrych ząbków, dzięki którym uzyskamy idealną konsystencję i teksturę. Rączka wykonana z tworzywa w kolorze czarnym.</li>
<li><strong>ERGONOMICZNY UCHWYT</strong> - Uchwyt widelców jest odpowiednio wyprofilowany, dzięki czemu korzystanie z nich jest bardzo wygodne. Ergonomiczny uchwyt zapewnia pewny chwyt i kontrolę podczas pracy.</li>
<li><strong>FUNKCJONALNE</strong> - Widelce, pozwolą w bardzo prosty i precyzyjny sposób rozdrobnić na mniejsze kawałki mięso. Dodatkowo wykorzystamy je do przytrzymywania gorącego mięsa podczas krojenia lub do przenoszenia większych kawałków mięsa np. podczas wędzenia.</li>
<li><strong>ŁATWE CZYSZCZENIE</strong> - Widelce są łatwe w utrzymaniu czystości, gdyż nadają się do mycia w zmywarce do naczyń.</li>
</ul>
<p>Zestaw dwóch widelców do chwytania i szarpania różnych rodzajów mięsa. Szarpane mięso możemy podać w kanapkach, bagietkach, burgerach. Z ich pomocą przygotujemy wygodnie popularny pulled pork. Korzystanie z widelców jest wyjątkowo łatwe. Doskonale sprawdzą się podczas grillowania, pieczenia oraz gotowania. Wykonane z solidnych materiałów, odpowiednio użytkowane posłużą długie lata. <strong>Oryginalny produkt czeskiej marki Orion. </strong>Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.</p>
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: